Информации

МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ:

VoD платформа Cinesquare

ФФФ пролетни онлајн миграции

 

 

 

ФФФ онлајн соба:

www.cinesquare.net/pff

fb: Cinesquare

 

 

 

ПРИСТАП НА ПЛАТФОРМАТА:

Гледањето на филмовите од ФФФ ПРОЛЕТНИТЕ ОНЛАЈН МИГРАЦИИ на платформата Cinesquare е бесплатно.

За да можете да ги гледате филмовите треба да се регистрирате на www.cinesquare.net. Самата регистрација е едноставна и нема да ви одземе повеќе од 2-3 минути.

До нашите филмови можете да пристапите преку специјално креираната онлајн соба на ФФФ ПРОЛЕТНИТЕ ОНЛАЈН МИГРАЦИИ: www.cinesquare.net/pff

 

 

За прес-акредитации и информации за Фестивалот,    Ве молиме контактирајте не на: contact@philosophicalfilmfestival.mk.

 

Информации

МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ:

Адреса: Никола Русински бр.1

Телефон: + 389 2 30 71 814 / + 389 2 30 65 968

www: kinoteka.mk

fb: Kinoteka

Цена на влезници*:
Единечен билет 100 ден. (ЦРВЕН)
Редуциран единечен билет 50 ден. (СИН) – карти за студенти и пензионери со приложен документ за идентификација; краткометражни филмови (13 и 14 мај)
Дневен билет 150 ден. (ЗЕЛЕН) (за сите проекции во денот)
Редуциран дневен билет 100 ден. (ЖОЛТ) – за студенти и пензионери со приложен документ за идентификација; дневен билет zа 13 и 14 мај (понеделник и вторник)

* Билетите за Фестивалот ќе бидат достапни на касата на Кинотеката непосредно пред секоја проекција, а настаните од Ретроспективата Вендерс и ФФФ Караванот се бесплатни.